Esther van den Boogert

Connect and Act

Toveren met woorden is wat ik het liefste doe!

"Terwijl ik jouw tekst las Esther,
werd ik nog enthousiaster over het bericht dat online zou komen."

Just me

Uitspraken over mij: “Jij gaat altijd 180 kilometer per uur” en “De oplossingen of ideeën waar jij mee komt zijn verrassend” geven je een beetje inzicht in mij als persoon.

Ik heb een grote hoeveelheid aan energie, denk structureel in mogelijkheden en bekijk alles van de positieve kant. Daarnaast vind ik het heerlijk om verbinding te creëren tussen mensen en geniet ik van groei en ontwikkeling bij anderen, maar ook voor mezelf.

Door het volgen van mijn hart is mijn bedrijf ontstaan. Is mijn passie helder geworden ‘bedrijven helpen bij de groei en verbinding met hun klanten door social media zichtbaarheid’ en tegelijkertijd werk ik toe naar mijn eigen droom.

Samen met mijn dochter emigreren naar het zonnige zuiden van Europa. Ja, ik ben ook nog moeder ;).

Passie spreuk
Esther van den Boogert - connect and act

Service

Jaren lang heb ik mij bezig gehouden met het verlenen van de juiste service, waardoor klanten zich gehoord, geholpen en begrepen voelen. 

Door jaren ervaring in de Horeca en klantcontact in het callcenter wezen, heb ik van alle kanten mogen ervaren hoe je hier zo goed mogelijk op in kunt spelen.

Sales

In deze jaren heb ik als leidinggevende medewerkers mogen leren hoe zij van alleen service ook een sales gesprek konden maken. 

Welke signalen klanten geven op het moment dat ze interesse hebben en wat er nodig is om deze interesse op te wekken.

Social media

Social media is een mogelijkheid voor mij om met korte tekst en pakkende visuals snelle acties uit te kunnen voeren om bedrijven onder de aandacht te brengen.

Door mijn energie en creativiteit past dit heel goed bij mij.

Support

Het schrijven van teksten, nadenken over de lay-out van een social media kanaal en kijk hoe een doelgroep kan worden bereikt. Daar wordt ik blij van. 

Veel ondernemers hebben hier geen zin in, tijd voor of te weinig kennis van social media. Toch willen ze graag online zichtbaar zijn. Dat is waar mijn ondersteuning goed van pas komt.

Spreuk - wakker worden met een lach