COnnect and act

Over mij

Waar wordt jij elke dag weer blij van als je aan het werk gaat? Voor mij is dat het helpen van anderen, zoeken naar oplossingen en creatief zijn in communicatie. En boven alles vind ik groei een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Ik zie mijzelf als een spons, want alles wat mij verrijkt absorbeer ik, deel ik met anderen of gebruik ik om me verder te ontwikkelen.

Kennis

Ervaring

Communicatie, klantcontact, marketing en sales kom je op zo veel plekken tegen.  Hierbij mijn meest recente ervaringen.

De afgelopen 6,5 jaar heb ik als teammanager teams aangestuurd binnen de klantsupport van grote opdrachtgevers. Dit heb ik gedaan op retentieafdelingen, klantenservices en overheidsprojecten. 

De diversiteit van de werkzaamheden zoals telefonisch-, email- en socialmedia contact heeft er voor gezorgd dat ik een brede kennis heb als het gaat om klantcontact.

Zet daarnaast de VA business academy waar ik in 5 maanden tijd alle handvaten heb ontvangen om een VA-player te worden en je hebt een compleet pakket.

Waarom

Virtueel assistent

Waarom de keuze om aan de slag te gaan als virtueel assistent? Dit is eigenlijk heel erg makkelijk. De technologie van tegenwoordig zorgt er voor dat het steeds makkelijker wordt om op afstand werkzaamheden te verrichten. 

Daarnaast heb ik de lang gekoesterde droom om binnen een aantal jaar naar het buitenland te emigreren. Dit zorgt ervoor dat werken op afstand een ideale oplossing is.

Ondanks dat het grootste gedeelte van mijn werk zich op afstand afspeelt, houd ik ook zeker van persoonlijk contact. Ik zorg er dus voor dat ik mijn opdrachtgevers ook persoonlijk ontmoet voordat ik aan de slag ga voor ze.

mISSIE EN WAARDES

Wat is voor mij belangrijk

Mijn missie is: Enjoy life! 

Door de ondersteuning die ik bied, zul jij als ondernemer weer meer tijd krijgen, hierdoor komt er weer ruimte om te groeien met je onderneming en zal jij daardoor ook je winst vergroten.  Maar het allerbelangrijkste is dat jij ook weer echt kunt gaan genieten van het ondernemen, jouw passie en jouw vrije tijd.

De waardes die daarin voor mij belangrijk zijn: Groei, Creativiteit, Passie, Gevoel en Plezier

Door mij te focussen op deze 5 waarden, weet ik dat ik elke dag doe waar ik van hou en dat ik degene waar ik mee werk ook echt kan ondersteunen.